Επιστροφές – Αλλαγές
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη παραλαβή της παραγγελίας σας.

• Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Είδη συσκευασίας και ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε και απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Χωρίς την απόδειξη λιανικής πώλησης ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

• Το κόστος των εξόδων για αλλαγή και έπειτα αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνουν το πελάτη, το κόστος ανέρχεται στα 5,00€ με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες το κόστος είναι 8,00€ (πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης) και ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω της ACS και ζητήσετε χρέωση παραλήπτη. Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

• Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμας σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

• Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της αλλαγής θα πρέπει να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας μέσω email (info@leioross.com).

• Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία αλλαγής του.

• Στη περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος γίνετε αντικατάσταση / επιδιόρθωση εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 εργάσιμων ημέρων από τη παραλαβή της παραγγελίας σας.

Στις παραγγελίες για Κύπρο, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.

Στα προϊόντα που έχουν αγοραστεί με έκπτωση (κουπόνι έκπτωσης, προσφορά) και στα ειδικής κατηγορίας προϊόντα (Lucky Charms / γούρια / March Bracelets / Big sales / Offers) ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

• Στα σκουλαρίκια δεν γίνονται αλλαγές για λόγους υγιεινής.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.