ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών
πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-
bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον
ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας ( ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK κλπ.) μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας ALPHA BANK . Δέχεται Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω της Eurobank ως τρόπο πληρωμής, το σύστημα θα σας μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank για να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή σας.

  • Viva Wallet

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας ( ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK κλπ.) μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Wallet ή απευθείας πληρωμή μέσω του Viva Wallet λογαριασμού σας. Δέχεται Mastercard, Visa και Maestro.

Από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη Viva Wallet ως τρόπο πληρωμής, το σύστημα θα σας μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet για να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή σας.

Η Viva Wallet δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμές χωρίς να έχετε λογαριασμό, δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και να γίνει η πληρωμή μέσω αυτής, χωρίς να απαιτείται εγγραφή στη Viva Wallet.

  • PayPal

To PayPal είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα συστήματα πληρωμών που εγγυάται την ταχύτητα και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας πληρωμών και αποτελεί μια λύση ηλεκτρονικών πληρωμών που πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία.

Από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας το PayPal ως τρόπο πληρωμής, το σύστημα θα σας μεταφέρει αυτόματα στην ηλεκτρονική σελίδα του PayPal, όπου απλά πρέπει αν έχετε λογαριασμό, να συνδεθείτε εισάγοντας τα στοιχεία σας ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Το PayPal δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμές χωρίς να έχετε λογαριασμό, δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας και να γίνει η πληρωμή μέσω αυτής, χωρίς να απαιτείται εγγραφή στο PayPal.

  • Αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας με την ACS Courier. Κόστος αντικαταβολής 2,00€.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνετε μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης από εμάς. Σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται.

  • Τραπεζική κατάθεση:

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

ALPHA BANK: GR5601407210721002330000820
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
BIC: CRBAGRAA

VIVAWALLET: GR2770100000000845838738696
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΑΝ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ
BIC: VPAYGRAA

*Στη τραπεζική κατάθεση τα έξοδα της τράπεζας κατά τη μεταφορά επιβαρύνουν το πελάτη.

 

 

 

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.